Het online magazine voor mannen uit Nederland en Vlaanderen

 

MannenAfdeling brengt mannelijke content welke recht door zee is, vrij van nonsens, genuanceerd waar nodig en geëtaleerd in een prettige omgeving. Uiteraard kiezen we voor typische mannelijke onderwerpen zoals motoren, avontuur en reizen, maar ook wonen, kunst, design en cultuur komen aan bod. Wat je niet tegenkomt is veel vrouwelijk schoon, al dan niet gekleed, die vind je genoeg op andere sites.

Content

We pretenderen absoluut geen diepgravende journalisten te zijn, wij zijn namelijk niets meer dan verzamelaars van boeiende content en af en toe schrijven we zonder al te veel poespas een blog over hoe wij zaken ervaren. Daarna gieten we er het MannenAfdeling sausje overheen (om het nog boeiender te maken) en delen we de content weer met jullie. Het sausje bevat wat humor, een tikkeltje zelfspot en een behoorlijke dosis ‘mannen onder elkaar, aan de bar praatjes’.

De beste bedoelingen

Alle informatie op onze website wordt zeer zorgvuldig en naar eer en geweten samengesteld en onderhouden. Mocht het toch zo zijn dat we onvolledige, niet correcte berichten hebben geplaatst of hebben we ergens een ego gekrenkt, sein ons dan in. Waar nodig rectificeren we en/of passen we het bericht aan. Ben je van mening dat we een inbreuk hebben gemaakt op jouw rechten of dat je meent dat iets onrechtmatig gepubliceerd is, dan kan je een verzoek indienen om deze informatie van de website te laten verwijderen. Vermeld dan altijd over welk bericht het gaat en waarom (bewijsdingetjes enzo!).

Colofon

Eindbaas Noël Mannenafdeling
Eindbaas Noël

Hij heeft een werkend leven bij reclamebureaus en uitgeverijen achter zich. Dacht te ontsnappen in de wereld van online marketing, maar bemerkte gelukkig op tijd dat het mediavak bleef roepen. En zie hier, weer helemaal terug van weggeweest. Zijn brede interesses in design, verre reizen, andere culturen, jazz en fijne whisky’s plus een bourgondische levensstijl maken hem de man voor de job! Hoopt nog steeds op die mooie bungalow ergens in het zuiden van Spanje.

Baas bono Mannenafdeling
Baas Bono

Na diverse buitenlandse avonturen, o.a. op de Canarische eilanden en Portugal, heeft hij zijn draai in de Eindhovense binnenstad gevonden. Hij is nog altijd parttime model (tjek de foto), gek van high-tech gadgets, verslaafd aan Beyoncé, fashionlover, een enthousiaste hobbykok en heeft een decadente voorliefde voor oesters. Zijn altijd kritische kijk op zaken maakt hem de ideale aanvulling in ons MannenAfdeling-team.

Baas Michel van de Mannenafdeling
Baas Michel

Hij is liefhebber van mooie en snelle auto’s, dito jachten en tropische vakantiebestemmingen. Op zich niet zo gek als je weet dat hij aan de Northwood University in Florida studeerde (je kunt het qua weer slechter treffen) en de IVA in Driebergen voltooide. Na een kortstondige carrière als verkoper bij Porsche en Mercedes is hij nu dagelijks met jachten in de weer. In de weekenden staat hij als keeper op het hockeyveld de tegenpartij het scoren te beletten, scoren doet hij zelf ook regelmatig, weliswaar op een vakantieveilingensite en maakt hij de racecircuits onveilig met een tot racemonster omgebouwde BMW. Met de benoemde kennis is hij een niet te missen baas in ons team.

Enne..

Oh ja, we krijgen heel graag cadeautjes, samples, boeken, uitnodigingen voor events of een restaurantbezoek maar dat houdt niet automatisch in dat we er een stuk over schrijven. Wil je er zeker van zijn? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen en dan komen we er zeker samen uit!

 

MannenAfdeling is een onderdeel van L10
Kantoor: Stratumsedijk 91 5614 HP Eindhoven Nederland
www.mannenafdeling.nl
info@mannenafdeling.nl
Telefonisch bereikbaar van ma. t/m za. 9.00 – 19.00 Telefoon: +31 (0)6 31 96 75 97