We gaan graag op maat gemaakte samenwerkingen aan, voorwaarde is wel dat de dienst en/of het product moeten passen binnen ons concept.

De doelgroep

De doelgroep of beter gezegd de profielschets van de social media community members (buyer persona) ziet er als volgt uit:
De grootste groep zijn mannen tussen de 25 en 54 jaar woonachtig in Vlaanderen (31%) en Nederland (69%). Zij zijn geïnteresseerd in auto’s, lifestyle, mode, gadgets, uitgaan, vakanties en reizen, vrije tijd, sport en wonen. Het zijn eerder trendvolgers dan trendsetters en hebben een goed inkomen.

Cijfers

Cijfers social media:

Facebook 6,1K volgers per maand gemiddeld ruim 160K weergaven
Instagram 13,1K volgers per maand gemiddeld ruim 120K weergaven
Twitter 2,4K volgers per maand gemiddeld ruim 400K weergaven
Totaal bereik op onze social media platformen gemiddeld per maand ruim 680K

Opvallend transparant

Alle commerciële en niet-commerciële participanten krijgen na afloop van hun campagne een uitgebreide analyse. Je moet dan denken aan hoeveel social media bereik met de daar bijbehorende betrokkenheid er is gerealiseerd en hoe vaak is het artikel bezocht incl. de leestijd, eigenlijk alle relevante informatie die je als ondernemer/marketeer wilt hebben. Gezamenlijk kijken we waar er verbeterpunten zitten en hoe we die voor een volgende campagne gaan realiseren.

Samenwerking

De samenwerking welke we aanbieden, wordt ook wel influencer marketing genoemd. Influencer marketing is een vorm van marketing waar je een influencer voor inzet, in dit geval MannenAfdeling, om jouw product, dienst of event onder de aandacht van de community, fans en volgers te brengen. Dit kan in de vorm van een blog, liefst rijkelijk geïllustreerd met visuals, of met een post op social media of een combinatie daarvan. Onze ervaring is dat het breed inzetten van alle mogelijke tools, het meest succesvol is. Wij hebben maar twee voorwaarden, de boodschap moet duidelijk affiniteit met onze community hebben en onderaan het blog melden wij de samenwerking.

Dus wil jij een leuke review, aanbeveling, aankondiging en/of jouw product, dienst of event voor het voetlicht brengen en je ook benieuwd naar de verrassende tarieven? Neem dan contact met ons op via info@mannenafdeling.nl en dan mailen we je een tarievenkaart.

Social Media

Naast een blog bieden wij separaat ook de mogelijkheid om op onze social media platformen te participeren. Op alle drie de platformen hebben we een zeer actieve community. Dit houdt in dat er veel interacties zijn zoals likes, het delen van de posts, de comments onder de post en het doorklikken naar de website. Dat betekent automatisch dat we een zeer hoge betrokkenheid hebben. Mogelijkheden en een tarieven zijn op aanvraag info@mannenafdeling.nl

Facebook

Instagram

Twitter

Hebbedingen

Lezers doen hier ideeën op en worden geïnspireerd door de laatste trends. Ze kunnen direct het product aanschaffen in de externe webshops. Hebbedingen worden ad random op alle gerelateerde artikelpagina’s getoond, staan op de subpagina hebbedingen. Een hebbeding wordt getoond op onze Facebookpagina, op Instagram en meerdere keren op Twitter.
Tarieven op aanvraag info@mannenafdeling.nl

Langdurige contracten

Evenals bij traditionele marketing is ook bij influencer marketing het credo, herhaling is de kracht van jouw boodschap. Niet telkens hetzelfde blog en visuals, maar jouw boodschap in een ander verhaal en/of met een andere invalshoek.

Uiteraard geldt er voor meerdere plaatsingen een ander tarief dan bij een eenmalige plaatsing, deze zijn tevens op aanvraag info@mannenafdeling.nl

Algemene voorwaarden en advertentiebeleid

Zie hier onze algemene voorwaarden, een groot juridisch verhaal, maar schijnbaar kan je tegenwoordig niet zonder. Liever lossen we zaken naar alle redelijkheid op en/of worden deze voorkomen door middel van op voorhand normale communicatie.
Uitzonderingen op het hele algemene voorwaarden verhaal zijn:

  • Tarieven voor fotografie en video opdrachten zijn excl. reistijd en reiskosten binnen Nederland en België. Deze tarieven zijn op aanvraag.
  • Tarieven met een redactioneel karakter waarvoor buiten de landen Nederland en België gereisd moet worden zijn op aanvraag.
  • Bij een opdracht wordt er direct 50% van de afgesproken prijs gefactureerd te voldoen binnen 14 dagen.
  • Op de dag van plaatsing wordt de resterende 50% gefactureerd, ook te voldoen binnen 14 dagen.
  • Opmaak van de blogartikelen, social media posts en hebbedingen zijn incl. het afgesproken tarief.
  • Alle tarieven zijn, met uitzondering van Belgische opdrachten, het Nederlandse BTW-tarief van toepassing.
  • Meer informatie over samenwerken info@mannenafdeling.nl of +31 (0)6 31 96 75 97